Dječje torte

 

 

Kad djevojčica za svoj peti rođendan požali svoju omiljenu Hello Kitty tortu ili dječak tortu iz koje iskače Spiderman ili vlak Tomica, svoje malene klijente mi ne smijemo razočarati!

Vidjeti dječje lice s velikim osmjehom i sjajem u očima kada ugleda naručenu tortu, nama je jedan od najvećih komplimenata. Ne zaboravimo: djeca su iskreni i najbolji kritičari!

Omiljene vrste dječjih torti

Neko dijete ne voli baš jesti povrće, drugo meso, treće voće - ali zanimljivo je kako je teško, skoro nemoguće naći dijete koje ne voli čokoladu! Tako da su u ovoj kategoriji torte pobjednice one koje u sebi imaju puno čokolade i parfe torte! No, određena djeca vole i torte koje sadrže njihovo omiljeno voće poput marelica ili jagoda, ananasa, banana, samo u tom slučaju, ne očekujte da će se  voćne torte svidjeti svoj djeci, ali najvažnije je da se sviđa slavljeniku! Djeci je, uostalom, bitnije kako torta izgleda i da uz pljesak i pjesmu ispušu svjećice! (Dok vama ruka gori od paljenja 'još jednom'.)

Najomiljeniji likovi dječjih torti

Prema našim iskustvima, djeci su najzanimljiviji likovi iz crtića ili iz bajki, a jasno je da su popularni i brendirani likovi koje djeca upoznaju i kroz razne igračke, odjevne predmete i sl. poput Hello Kitty, Diddline, Disneyjevih princeza. Kao što možete primjetiti, draže nam ja da mi nacrtamo lik nego da samo stavimo pokrivku sa slikom (što je jednostavnije, ali i manje originalno).

Naš popis popularnih likova je sljedeći (ne nužno tim redosljedom):

Djevojčice: Winx, Hello Kitty, Štrumpfeta, Disneyjeve princeze, Dora, Fifi, Minie, Zvončica, Jagodica Bobica, Barbie, Winnie Pooh i društvance...

Dječaci: Štrumf, Spiderman, Graditelj Bob, vlak Tomica, auto Jurić, Winnie Pooh, Mickey Mause, Spužva Bob, ovca Timmy...

Koje vrste torti i po kojim cijenama radimo doznajte u rubrici Torte.

 

torta poklo...
Hello Kitty
torta jagod...
Pčelica Maj...
Nemo
Dinosaurus
Spiderman
Leptir 2
Tweety
Psić
Mišica Gita
Fifi
Spužva Bob
Snješko
Dora
Diddlina
Štrumf
Timmy
Tom & Jerry
Autići-gume...
Cvijet za L...
Hello Kitty
Vlak Tomica
Tom & Jerry
Dino
torta-hallo...
torta-ivan
torta-luka
torta-mia
torta-spuzv...
torta-strum...
torta-tara
torta-winni...
torta roza